Heb je trouwplannen? Binnenkort een belangrijk sollicitatiegesprek? Of een leuke date in het vooruitzicht? Een wit gebit is een cadeautje voor jezelf. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over jouw glimlach met witte tanden? Bij White Shine heb je binnen 1,5 uur weer stralend witte tanden. Wij helpen met het bleken van jouw gebit op een veilige en effectieve wijze in een zo kort mogelijke tijd!

Tanden bleken

Dus als je op zoek bent naar een veilige én heel effectieve manier om jouw tanden te laten bleken? Wil je dit snel? Of wil je meer informatie over het bleken van tanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

White Shine voor witte tanden

Sinds vele jaren ben je bij White Shine aan het juiste adres voor het veilig bleken van jouw tanden. Op basis van jarenlange ervaring heeft White Shine de benodigde kennis om de beste resultaten te bereiken. Vele tevreden klanten gingen je voor. Ook jij kunt weer genieten van stralend witte tanden!

Veilig wittere tanden

Bij White Shine zijn alle medewerkers goed opgeleid en zij staan onder supervisie van een tandarts. Dit is zeer belangrijk omdat bij verkeerd gebruik schade kan ontstaan. Wij zorgen ervoor dat jouw tanden op een veilige manier worden behandeld. Een behandeling maakt uw tanden gemiddeld 8 tinten witter! Resultaat: een stralende lach met prachtig witte tanden.

Gezond gebit

Wij controleren het gebit voor de bleekbehandeling om er zeker van te zijn dat er sprake is van een gezond gebit. Het kan voorkomen dat wij iets constateren, waardoor een bleekbehandeling op dat moment niet mogelijk is. Je wordt dan eerst terugverwezen naar de eigen tandarts alvorens de behandeling wordt uitgevoerd.  Wanneer jouw gebit gezond is wordt de bleekbehandeling direct uitgevoerd.

Werkwijze White Shine

Bij White Shine maken we, voor het bleken van tanden, gebruik van een vaste effectieve werkwijze. We volgen deze stappen voor jouw veiligheid en het beste resultaat.

  • De duur van de behandeling inclusief gebit check-up en fluorbehandeling is 1,5 uur.
  • Een tandcosmeticus begint met een gebitscheck-up. Kronen, facings, vullingen en blootliggende tandhalzen kunnen voor het tanden bleken van belang zijn.
  • Het bepalen van de kleur middels een kleuranalyse.
  • De mond wordt voorbereid en de mondspreider wordt geplaatst.
  • We bereiden de behandeling voor door het tandvlees te beschermen met een siliconenlaagje.
  • Vervolgens wordt de whitening gel op de tanden aangebracht. Met de BLUE LIGHT plasmalamp wordt het proces in werking gezet. 3 x 15 minuten wordt deze op je tanden gericht. Tussendoor wordt nieuwe whitening gel aangebracht.
  • Tijdens de behandeling kun je ontspannen tv kijken. Na 3 x 15 minuten wordt de gel en de mondspreider verwijderd.
  • Tenslotte brengen we een gel aan tegen de gevoeligheid. Daarna een remineraliseringsgel. Dit is belangrijk voor een mineralen- en fluoride boost ter versterking van jouw tandglazuur.
  • Nog even naspoelen met water. En dan in de spiegel kijken voor het resultaat!

Wees zuinig op uw tanden

Tanden bleken is de laatste jaren een echte hype en inmiddels een vast onderdeel, voor velen, van de dagelijkse verzorging. Tanden bleken gebeurt helaas niet overal op een veilige en professionele wijze. Zorg er dus voor dat je naar een goede kliniek gaat. Sinds 2012 bestaat er een regelgeving omtrent toegestane bleekmethodes binnen Europa. Een belangrijke regel is dat de behandeling alleen door of onder supervisie van een tandarts uitgevoerd mag worden. Hierdoor kunnen wij de veiligheid van het gebit waarborgen.

Ben jij klaar voor witte tanden

Wil ook jij wittere tanden? Plan dan nu online een afspraak of bel ons 035-6214111.