Waarschuwing amateuristische bleekaanbieders!

White Shine waarschuwt iedereen voor amateuristische bleekaanbieders welke door Groupon.nl en Vakantieveilingen.nl worden aangeboden.

LAAT JE NIET OPLICHTEN!!

Het is natuurlijk ook logisch dat men geen professionele behandeling kan verwachten voor een paar tientjes.

White Shine hanteert nog steeds realistische doch gunstige tarieven en daarvoor kan jij wel verzekerd zijn van een veilige, effectieve behandeling met het gewenste resultaat!

Je bent dus nu gewaarschuwd voor wanpraktijken bij “bedrijven” die niet gekwalificeerd zijn. Laat je niet misleiden door onmogelijk lage prijzen zoals aanbiedingen op met name Vakantieveilingen.nl en Groupon.nl want je zult gegarandeerd bedrogen uitkomen en het ergste is dat de veiligheid voor jouw gebit niet wordt gegarandeerd. Oriënteer je goed, vergelijk en verdiep je eerst in de materie alvorens je impulsief en te snel een afspraak maakt en jouw gebit laat beschadigen door een onwetend persoon. Lees eerst alle negatieve ervaringen van deze smerige omgevingen, het internet staat er vol van.

Een gebrek aan kundigheid en hygiëne heeft zeer ernstige gevolgen voor de gezondheid van jouw gebit. En van wat minder belang is dat het resultaat niet eens in de buurt komt van jouw realistische, misschien niet eens al te hoge verwachting. White Shine is niet voor niets al jaren de bekendste tandenbleekkliniek van Nederland met de beste prijs/kwaliteitverhouding!

Waarom is de behandeling veel goedkoper bij White Shine?

De behandeling kost € 199,- incl. gebits check-up en fluor behandeling.

Wij zijn van mening dat dat een reeële marktwaarde is voor een kwalitatieve in-office whitening behandeling. Tandartsen en tandenbleekklinieken berekenen doorgaans teveel, prijzen variërend van € 250,- tot € 450,- zijn simpelweg niet meer van deze tijd.

Tijdelijke actie € 149,- als de behandeling online wordt gereserveerd!

Wat is de minimumleeftijd voor een behandeling?

Er is geen minimumleeftijd gebonden aan de behandeling maar wij adviseren vanaf 16 jaar.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt anderhalf uur inclusief gebits check-up en fluorbehandeling.

Welke tandenbleek behandeling is voor mij het beste geschikt?

De Intensief behandeling staat garant voor aanzienlijk wittere tanden, wij garanderen zelfs als enige minimaal 4 tinten witter maar doorgaans worden er tussen de 6 en 9 tinten behaald en dat is echt al een wereld van verschil!

De Hollywood behandeling is voor diegene die de tanden echt spierwit wilt hebben! Er worden dan tussen de 7 en 12 tinten witter behaald. Let wel, witter dan de oorspronkelijke kleur van de tanden zal het niet worden maar aan de intensiteit van de behandeling zal het zeker niet liggen want de tanden kunnen tijdelijk wel gevoelig worden. Mensen met erg vergeelde tanden en mensen die een beugel hebben gedragen adviseren wij dringend de Hollywood behandeling te selecteren omdat er langere bleektijd nodig is om een aanzienlijk groot verschil in kleur te behalen.

De Fresh-up behandeling is alleen geschikt voor mensen die in het recente verleden (niet langer dan een jaar geleden) een bleekbehandeling hebben gehad waardoor de basis toen is gelegd en de meeste verkleuringen zijn vernietigd, de verkleuring die in de tussentijd is ontstaan is daarmee eenvoudig op te lossen.

White Shine heeft ook een thuisbleekset ontwikkeld waarmee een zichtbaar resultaat wordt behaald, echter deze methode is wel goedkoper maar de resultaten die worden behaald met de BLUE LIGHT bleektechniek die White Shine in de kliniek hanteert zijn nog beter.

Tanden bleken is een serieuse aangelegenheid wat uitsluitend door specialisten uitgevoerd dient te worden, laat je dan ook goed voorlichten alvorens je een beslissing neemt. Enkel tandartsen en een gering aantal tandenbleekklinieken hebben de kennis en ervaring in tegenstelling tot kapsalons, zonnestudio’s, schoonheidsalons en beautycentra. Kortom, betaal niet teveel maar laat je ook niet misleiden door een té lage prijs.

Is de behandeling wel voor mijn tanden geschikt?

Iedereen met een gezond gebit komt in aanmerking om een bleekbehandeling te ondergaan, zelfs als er door de jaren heen veel aanslag aan de tanden is gehecht, kunnen wij in een consult van tevoren een indicatie geven van het te verwachten resultaat.

Aangezette, opgevulde stukjes tand (composiet), grijze/geel/blauwe (dode) tanden, witte vullingen, kronen en facings bleken nagenoeg niet mee, echter kunnen deze en andere oneffenheden zoals (witte) vlekjes in de tanden na de behandeling meer opvallen maar na een aantal dagen tot een week egaliseert de kleur van de tanden zich weer waardoor het minder zichtbaar is. Let wel: wij maken enkel de tanden aanzienlijk witter, wij dragen dan ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele oneffenheden zoals witte vlekjes of vullingen in het gebit welke na het bleekproces tijdelijk zichtbaarder kunnen zijn.

.

Kan ik tijdens de zwangerschap mijn tanden laten bleken?

Wij raden af om tijdens de zwangerschap een behandeling te ondergaan vanwege de cruciale ontwikkelingsfase in de eerste 3 maanden. Daarna is het uiteraard weer mogelijk.

Mijn beugel is eruit, kan ik dan mijn tanden laten bleken?

Als de beugel eruit gehaald is door de orthodontist dan kan je jouw tanden weer veilig witter laten maken bij White Shine.

Een spalkje (ijzerdraadje) achter de voortanden vormt geen enkele belemmering voor het bleekproces.

Onze ervaring is met een aantal mensen die een beugel hebben gedragen dat er door overtollig tandplak wat te lang op het tandglazuurlaagje heeft geplakt, witte vlekjes zijn ontstaan, vaak rondom de plek waar de brackets (blokjes) hebben gezeten. Deze witte vlekjes en veelal lijntjes zitten er dus al maar kunnen na de bleekbehandeling tijdelijk zichtbaarder zijn, echter na een week egaliseert de kleur waardoor de vlekjes weer minder zullen opvallen.

Ook merken wij dat niet alle orthodontisten de lijmresten van de blokjes goed hebben verwijderd waardoor ook eventuele lijmresten na de behandeling zichtbaar zijn want die bleken uiteraard niet mee.

Als je zelf het idee hebt dat jouw tanden meer zijn vergeeld door de beugel dan zal de Intensief behandeling niet aan jouw verwachtingen voldoen. Wij hebben al veel “ex-beugeldragers” behandeld en zijn tot de conclusie gekomen dat de verkleuringen hardnekkiger zijn en dus moeilijker te vernietigen waardoor langere bleektijd nodig is en daarom adviseren wij dringend deze mensen om de Hollywood behandeling te selecteren dus niet de Intensief behandeling.

Is het verstandig om eerst naar de mondhygiënist te gaan?

Het is natuurlijk altijd goed om je gebit te laten checken bij de tandarts of mondhygiënist maar met een gezond gebit is het niet noodzakelijk.

Als service verwijderen wij tijdens de gebits check-up eventueel handmatig tandsteen of tandplak maar tot op zekere hoogte natuurlijk.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling is intensief dus afhankelijk van de normale gevoeligheid van je tanden kan het voorkomen dat de tanden gevoelig worden aan het einde en direct na de behandeling. De meeste mensen voelen een zeurderige tinteling welke gepaard kan gaan met zenuwsteken, ook wel omschreven alsof je in een ijsje bijt of stroomstootjes, maar na de behandeling wordt een gel aan gebracht welke de gevoeligheid voor een groot deel zal doen afnemen. De zenuwprikkels kunnen tot 8 uur na de behandeling aanhouden maar de volgende morgen zijn deze veelal verdwenen. Overigens is de beleving zeer verschillend per persoon, zeker niet iedereen heeft er last van. Desgewenst kan er preventief vóór de behandeling een Ibuprofen worden genomen..

Wordt mijn hele gebit gebleekt?

Alleen het aangezicht wordt behandeld. Toch wordt bijna het hele gebit gebleekt danbehalve de achterste twee kiezen. In totaal worden 10 tanden en kiezen boven en 10 onder behandeld..

Hoe wit worden mijn tanden na één behandeling?

Er wordt door een aantal tandenbleekklinieken een veel te hoog verwachtingspatroon geschetst met reclamekreten zoals: “uw tanden tot 16 tinten witter!” Pure onzin want dit is absoluut niet haalbaar in één behandeling, reëel is een gemiddelde verbetering van 6 tot maximaal 12 tinten lichter in het gunstigste geval. Uiteraard zijn de eindresultaten afhankelijk van de conditie van het gebit en de oorspronkelijke kleur van de tanden wat genetisch is bepaald.

Een papierwitte smile is doorgaans simpelweg niet mogelijk of je tanden moeten al heel licht zijn maar wat wij zien in de media is veelal schijn, vooral in Amerika worden televisiebeelden erg makkelijk bewerkt of overbelicht om de tanden net even wat witter te maken of er worden facings aangebracht welke niet van echt te onderscheiden zijn. Met de Hollywood behandeling komen wij wel heel erg dicht bij die onnatuurlijk witte kleur.

Wij blijven wél realistisch en spelen in tegenstelling tot alle anderen open kaart want White Shine geeft als enige in Nederland een unieke resultaatgarantie dat jouw tanden minimaal 4 tinten witter worden na één enkele behandeling! En dat zal al een hele verbetering zijn! Natuurlijk kan je na een tijd als opfrisser altijd weer een whitening behandeling nemen. Alleen de BLUE LIGHT methode van White Shine staat garant voor direct zichtbaar resultaat in tegenstelling tot andere bleekmethodes en bleeksets voor thuis.

Met welk product worden de tanden witter gemaakt?

White Shine gebruikt uitsluitend de best beschikbare whitening gel die klinisch is getest. De remineraliseringsgel wordt als laatste op de tanden aangebracht voor een mineralen-en fluoride boost ter versterking van het tandglazuur.

Kan ik zelf een tint kiezen?

Nee, de kleur is genetisch bepaald en het eindresultaat is afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de tanden. De Blue Light techniek zorgt er echter wel voor dat de tanden hun eigen witte kleur terug krijgen, wat een maximaal haalbaar resultaat is. De tanden worden zo wit als ze kunnen worden en aan de intensiteit van de behandeling zal het in ieder geval niet liggen.

Witte vullingen en kronen kunnen die meebleken?

Witte vullingen bleken doorgaans niet mee dus het kan zijn dat er een kleurverschil onstaat na de behandeling maar de meeste mensen vinden dat niet storend. Mocht u het verschil achteraf toch storend vinden dan kan uw tandarts de vullingen eenvoudig vervangen voor nieuwe, afgestemd op de nieuwe kleur van uw tanden.

Kronen, facings en aangezette, opgevulde stukjes en vullingen van composiet bleken nagenoeg niet mee waardoor de eigen (gezonde) tanden witter kunnen ogen na de behandeling. De tandarts kan eventueel na de behandeling eenvoudig de kleur van een nieuwe kroon, facing of vulling afstemmen op de nieuwe kleur van uw tanden.

.

Hoelang blijven mijn tanden wit?

Het gemiddelde is een half jaar tot 2 jaar, afhankelijk van jouw consumptie van koffie, thee, rode wijn, roken etc..  Iemand die rookt of bijvoorbeeld veel koffie drinkt zal minder langer met het resultaat doen als iemand die zuinig is op het behaalde resultaat. Geleidelijk zullen de tanden weer verkleuren maar ze zullen nog altijd lichter blijven dan de oude kleur vóór de behandeling.

Het behoud van het resultaat is afhankelijk van een aantal factoren, te weten: de oorspronkelijke kleur van de tanden, de conditie van het gebit en het consumptiegedrag.

White Shine heeft een unieke onderhoudslijn ontwikkeld waarmee het verkleuringsproces uitgesteld wordt. De whitening tandpasta bevat een whitening granule waarmee bij 2 maal daags poetsen de dagelijkse aanslag wordt verwijderd en nieuwe verkleuringen geen kans geeft om aan het tandbeen te hechten. Verder wordt er in de webshop voor een zeer gunstige prijs een onderhoudsbitje aangeboden welke een aantal weken tot maanden na de behandeling 45 minuten moet worden gedragen waarmee de minimale terugloop van hooguit 3 tinten wordt vernietigd en het resultaat van na de behandeling weer wordt behaald.

Kan ik zonder problemen mijn tanden opnieuw laten bleken?

Ja, de methode is veilig dus wanneer je na minimaal een half jaar toch weer je tanden wilt op laten frissen dan kan dat gerust. Met de Intensief behandeling is de basis gelegd, de meeste verkleuringen zijn uit de tand gehaald, echter de tanden zullen vanaf een half jaar in nihile mate weer wat verkleuren. Die geringe terugloop valt eenvoudig weer op te lossen doormiddel van een Fresh-Up behandeling.

Wat moet ik doen vóór de Whitening behandeling?

Voor de behandeling moeten de tanden gepoetst zijn, wij hebben ook die gelegenheid, verder hoef je nergens rekening mee te houden..

Wat moet ik doen tijdens de behandeling?

Helemaal niets dan behalve ontspannen tv op een flatscreen kijken. Wel is het belangrijk om de tong naar achter te houden en het speeksel gewoon door blijven slikken.

Mag ik na de behandeling weer alles eten en drinken?

Wij raden aan van te voren te eten en te drinken. Na de behandeling zeker een uur geen koude en of warme producten consumeren.

Om het resultaat te optimaliseren, de tanden bleken na de behandeling nog wat door, is het van essentieel belang om tot 48 uur na de behandeling niét te roken en rode wijn, koffie, thee, cola, sinaasappelsap, rode bietjes, worteltjes en alle andere kleurstofhoudende producten te vermijden. Om het resultaat zolang mogelijk te behouden is het verstandig om in de toekomst deze producten met mate te nuttigen.

.

Wordt de behandeling vergoed door mijn verzekering?

Wij hebben goed nieuws voor iedereen die een aanvullende tandartsverzekering op de zorgverzekering heeft! Een aantal grote zorgverzekeraars zoals Agis en Menzis vergoeden sinds 2009 de tandenbleekbehandeling niet meer omdat het een cosmetische behandeling zou zijn. Echter vergeelde tanden kunnen wel degelijk een psychische belemmering vormen en vandaar dat meerdere zorgverzekeraars de behandeling deels of zelfs geheel nog vergoeden.

Op de factuur die je meekrijgt na de behandeling in onze kliniek staat een landelijk erkende tandartscode welke bij elke zorgverzekeraar bekend is. Deze factuur kan altijd ingediend worden onder het mom van; ” nee heb je en ja kan je krijgen.!”

.