Jouw tanden zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van jouw uitstraling. Daarom is het essentieel dat je je tanden goed laat onderhouden. Bij tanden bleken Rotterdam, uitgevoerd bij Whiteshine, maken wij het mogelijk. De kwaliteit van je tanden wordt dagelijks op de proef gesteld door jouw leefpatroon. Om te beginnen met wat je eet en drinkt. Ook roken heeft een belangrijke rol in de uitstraling van jouw tanden.

Wat doet tanden bleken Rotterdam?

Tanden bleken is het zichtbaar witter maken van tanden en kiezen. Door dit professioneel te laten doen bij White Shine in Hilversum (eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam) heb je direct resultaat en kun je met een stralende lach onze vestiging verlaten. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Er zijn verschillenden behandelingen om je tanden te bleken.

Klik hier om de behandelingen te bekijken.

Doet het pijn?

De behandelingen die wij uitvoeren zijn intensief. Dara is het resultaat dan ook naar. De gevoeligheid van je tanden na de behandeling hangt af van hoe gevoelig je tanden waren voor de behandeling. Terwijl de meeste mensen een tinteling voelen, kan het ook voorkomen dat men de eerste dag een wat heftiger reactie ervaart. De gevoeligheid neemt flink af omdat we een gel aanbrengen op de tanden na de behandeling. Het prachtige resultaat maakt het direct weer goed.

Voordelen

  • Heel snel resultaat
  • Een stralend witte lach. Hierdoor zie je er direct beter uit.
  • Bij gelijkmatige verkleuring zie je de tandkleur mooi verbeteren
  • Tanden bleken is direct heel reinigend. De producten die wij gebruiken reinigen het tandvlees en de tanden. Het is dus ook nog eens heel goed voor de hygiene.
  • Je kunt de behandeling na verloop van tijd herhalen en zo het resultaat bijhouden.

Nadelen

  • Het resultaat zal in de loop van de tijd vervagen
  • Door roken, kleustofhoudende dranken (wijn, koffie en thee) zal verkleuring na verloop van tijd weer optreden

Tanden bleken Rotterdam

Maak nu een afspraak. White Shine is vanuit Rotterdam goed bereikbaar met openbaar vervoer en ook met de auto ben je er zo. Klik hier voor een routebeschrijving.

White Shine heeft veel klanten vanuit Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven