whitshineWij bieden nu alle tandartsen en mondhygiënisten kosteloos een behandeling aan om u te overtuigen van de kundigheid en veiligheid waar White Shine bekend om staat. Als tegenprestatie vragen wij u enkel onze folders in uw wachtruimte te leggen.

Vele tandartsen maken al gebruik van onze expertise en verwijzen hun patiënten door naar White Shine om hun tanden te laten bleken op een verantwoorde wijze.

De laatste jaren is het fenomeen tanden bleken enorm populair geworden aangezien de mensen steeds bewuster worden van hun uiterlijk. Maar er heerst nog onduidelijkheid bij het publiek omtrent de voor-en nadelen van het tanden bleken.

White Shine Teeth Whitening Center is een zeer gerenommeerde tandenbleekkliniek welke een grote naamsbekendheid geniet gezien het feit dat men uit het hele land en zelfs uit België naar White Shine komt voor wittere tanden op een verantwoorde wijze. Het zal u vast niet ontgaan zijn dat er een wildgroei is ontstaan aan kleine bedrijfjes die zich profileren als zijnde een specialist in het bleken van tanden. Wij zijn echter van mening dat een bleekbehandeling uitsluitend door deskundigen in een steriele praktijk uitgevoerd dient te worden.

Wij krijgen geregeld de vraag van tandartsen en mondhygiënisten of zij hun patiënten met vragen omtrent het bleken van tanden kunnen doorverwijzen voor deskundig advies bij White Shine. Vandaar dat wij hebben besloten om alle tandartsen en mondhygiënisten in Nederland de mogelijkheid te bieden zich op onze kennis te beroepen en daarmee ook de service vanuit uw praktijk uit te breiden om ook uw patiënten te behoeden voor eventuele complicaties door ondeskundig handelen.

Mocht u vragen hebben of wilt u een kosteloze behandeling laten uitvoeren, dan bent u uiteraard altijd welkom. Wij zijn geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 17.00, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 035-6214111.