tanden bleek behandelingOp zoek naar een witte tanden bleek behandeling? Klink hiernaast op een van de behandelingen voor meer informatie of maakt direct een afspraak.

De duur van de behandeling inclusief gebits check-up en fluorbehandeling is 1,5 uur.

Vragen? Lees hier meer en voor ervaringen kun je hier terecht.

Eerst zal de tandcosmeticus een gebitscheck-up doen. Kronen, facings, vullingen en blootliggende tandhalzen kunnen voor het tanden bleken van belang zijn. De behandelingen begint met het bepalen van de kleur. Daarna wordt er een mondspreider in de mond aangebracht om de tanden vrij te houden van de lippen. Dan zal het tandvlees droog worden geblazen. Op het tandvlees, rond de tanden, wordt een siliconen beschermlaagje aangebracht. Deze wordt vervolgens met een uv lampje uitgehard.

Dan wordt de whitening gel op de tanden aangebracht. Daarna wordt de BLUE LIGHT plasmalamp 3 x 15 minuten op je tanden gericht. Tussendoor wordt nieuwe whitening gel aangebracht. Tijdens de behandeling kan je ontspannen tv kijken op een lcd tv. Na de 3 x 15 minuten wordt de gel en de mondspreider verwijderd.

Als laatste wordt een gel aangebracht tegen de gevoeligheid. Daarna een remineraliseringsgel voor een mineralen- en fluoride boost ter versterking van het tandglazuur. Even naspoelen met water en kijk maar in de spiegel voor het resultaat!

Zijn de behandelingen pijnlijk?

De behandelingen zijn intensief. Dus afhankelijk van de normale gevoeligheid van je tanden kan het voorkomen dat de tanden gevoelig worden, aan het einde en direct na de behandeling. De meeste mensen voelen een zeurderige tinteling welke gepaard kan gaan met zenuw steken. Ook wel omschreven alsof je in een ijsje bijt of stroomstootjes. Maar na de behandeling wordt een gel aan gebracht welke de gevoeligheid voor een groot deel zal doen afnemen. De zenuwprikkels kunnen tot 8 uur na de behandeling aanhouden maar de volgende morgen zijn deze veelal verdwenen. Overigens is de beleving zeer verschillend per persoon. Zeker niet iedereen heeft er last van. Desgewenst kan er preventief vóór de behandeling een Ibuprofen worden genomen.

1. Vóór de behandeling.

De tanden moeten gepoetst zijn, wij hebben ook die gelegenheid.

2. Tijdens de behandeling.

Wij geven bij aanvang van de behandeling 3 instructies om de veiligheid en het optimale resultaat te kunnen garanderen, te weten:

1. Uw speeksel door blijven slikken.

2. De tong naar achteren houden, ook wanneer het speeksel wordt doorgeslikt.

3. De mond iets open houden, een kleine ruimte houden tussen de boven-en onderkaak.

Het zijn simpele instructies maar zeer belangrijk voor uw comfort, de veiligheid en het eindresultaat.

Voor de rest hoeft u niets te doen en is het mogelijk televisie te kijken op een lcd tv.

3. Na de behandeling.

Wij raden aan van te voren te eten en te drinken en na de behandeling tenminste 1 uur geen koude of warme producten te nuttigen.Tanden bleken

Om het resultaat te optimaliseren is het van essentieel belang om tot 48 uur na de behandeling niet te roken en rode wijn, koffie, thee, cola, sinaasappelsap, rode bietjes, aardbeien, kersen, sausjes, kruiden en alle andere kleur bevattende producten te vermijden. De tanden bleken namelijk na de behandeling nog wat door. Om het behaalde resultaat zolang mogelijk te behouden is het verstandig deze producten met mate te nuttigen. Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuur bevattende dranken worden met klem afgeraden.

LET OP:
*Een afspraak maken is niet vrijblijvend. U gaat hiermee een overeenkomst aan met White Shine.
* Bij twijfel gelieve geen afspraak te maken om vervolgens weer te annuleren. Afspraken kunnen kosteloos UITERLIJK 48 uur van tevoren uitsluitend telefonisch geannuleerd worden op 035-6214111.
* Bij niet tijdig annuleren en niet verschijnen op de afspraak zijn wij verplicht 100% van de behandelkosten in rekening te brengen welke worden vermeerderd met incassokosten bij niet betalen.
*Boekingsvoorwaarden zijn van toepassing op online gemaakte afspraken als telefonisch gereserveerde afspraken.
* U hoeft niet vooraf te betalen, u kunt het bedrag na de behandeling per pin of contant voldoen.